Kompanija GALEB MetalPack svojim klijentima pruža tehničku podršku koja je gotovo jednistvena u našoj oblasti rada. Sa preko 90 godina rada i iskustva u ambalažnoj industiji, garantujemo svojim klijentima vrhunsku podršku u svakom trenutku, širom Evrope.
Naš primarni cilj je izgradnja partnerskih odnosa sa našim klijentima koja se bazira ne samo na visoko kvalitetnim proizvodima, već i na održavanju nivoa kvaliteta usluge u svim fazama životnog ciklusa proizvoda, i na pružanju kvalitetnih konsultantskih usluga. Stalnim obilascima svojih klijenata gradimo dobre odnose.
U svojim redovima imamo tim iskusnih inženjera koji su na raspolaganju da ispune sve zahteve naših klijenata. Posedujemo bogato iskustvo u svim tehničkim procesima i sistemima koji imaju primenu u ambalažnoj industriji. Naši inženjeri su specijalizovani za pružanje tehničke podrške klijentima u procesima punjenja i ambalažiranja žestokih alkoholnih pića, gaziranih napitaka, negaziranih napitaka, vina, piva, prehrambene industrije, proizvoda farmaceutske industrije i hemijske industrije.

Tehnička podrška 1

Shvatamo da za naše klijente ogroman značaj imaju faktori kao što su cena proizvoda, efikasnost proizvodnje, trošak stajanja proizvodnje usled kvarova i slični faktori. Svakodnevnim radom istražujemo nove mogućnosti i načine kako bismo najboljim rešenjem zadovoljili vaše potrebe u pogledu:

  • Pravilnog izbora materijala
  • Analize i adaptacije tehnoloških procesa u cilju podizanja efikasnosti
  • Redizajna i adaptacije proizvoda u cilju poboljšanja karakteristika proizvoda

 

Služba Inženjering i razvoj specijalizovana je za projektovanje, rukovođenje projektima, izvođenje projekata po sistemu ”ključ u ruke”, pružanje konsultantskih usluga i servisiranje. U saradnji sa ostalim članicama kompanije Galeb svojim klijentima pružamo širok spektar usluga kao što su:

  • Dizajn i izrada mašina i alata
  • Upravljanje projektima pri implementaciji i poboljšanju procesne opreme Kompletna usluga remonta i montažne procesne opreme kao sistem integrator, po sistemu ”ključ u ruke”
  • Montažno-demontažni procesi svih vrsta opreme, kao i njen transport   
  •  Praćenje proizvodnih procesa sa predlozima za poboljšanje putem reorganizacije procesa
  • Automatizacija procesa proizvodnje

Naša kompanija svojim klijentima pruža logističku podršku u poboljšanju performansi lanca snabdevanja.
Nudimo vam pomoć u unapređivanju proizvodnih procesa, izboru, preseljaju i montaži postojeće opreme, puštanju u rad nove opreme.
Obratite nam se za savet ukoliko imate nedoumice vezane za vaš postojeći proizvod, izbor ambalažnog rešenja ili prilikom razvoja novog proizvoda. Uvereni smo da vam možemo ponuditi pravo rešenje.

Tehnička podrška 3